Werken bij Carwash Uden

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team bij Carwash Uden? Ontdek de kansen om te groeien, te leren en je passie voor autoverzorging te delen. Bij Carwash Uden streven we naar excellentie, teamwork en een positieve werkomgeving. Kom bij ons werken en maak deel uit van de toekomst van autoreiniging!

Wij zijn op zoek naar jou…

Carwash Uden is met zijn ruim 50 meter lange vol geautomatiseerde wasstraat, overdekt stofzuigerplein en wasboxen een begrip in Uden en omgeving.
We zijn op zoek naar een enthousiast en verantwoordelijk persoon die het visitekaartje van Carwash Uden kan zijn.

Waar wij voor staan

Kwaliteit

We zetten ons in voor uitmuntendheid in alles, van de producten die we gebruiken tot de diensten die we leveren. Kwaliteit is de kern van onze identiteit.

Zorg

We behandelen elke auto alsof het de onze is. Zorg en aandacht voor detail staan centraal in onze service, en we streven ernaar een positieve impact op elke rit achter te laten.

Teamwerk

Samen bereiken we meer. We waarderen en respecteren de unieke bijdragen van elk teamlid. Ons succes is gebaseerd op een samenhangende en ondersteunende werkomgeving.

Klantgerichtheid

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. We luisteren naar hun behoeften, streven naar voortdurende verbetering en creëren een positieve ervaring bij elk bezoek.

Duurzaamheid

We omarmen milieuvriendelijke praktijken en streven naar duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. Onze inzet voor het milieu vormt de basis van ons succes op de lange termijn.

Innovatie

We omarmen nieuwe ideeën, technologieën en benaderingen om voortdurend te evolueren en onze service te verbeteren. Innovatie is de sleutel tot het behoud van ons concurrentievoordeel.

Vacatures

Parttime servicemedewerker
40 uur  |  HBO , MBO

Sollicitatieproces

Indienen

Solliciteer door je CV en motivatiebrief te sturen naar het aangewezen e-mailadres.

Selectie

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om meer te weten te komen over hun vaardigheden, ervaring en motivatie.

Gesprek en aanbod

Geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor een vervolggesprek, waar dieper wordt ingegaan op de functie. Bij succes volgt een aanbod en heten we je welkom in het Carwash Uden team!