Waar wij voor staan

Snel

Bij Carwash Uden begrijpen we dat tijd kostbaar is voor onze klanten.
‘Wassen binnen 5 minuten’ is bij ons de aanpak waar we naar streven. Met behulp van onze ultramoderne 54 meter lange kettingwasstraat kunnen auto’s snel en grondig gewassen worden. We kunnen zo’n 120 auto’s per uur wassen, waardoor een eventuele wachtrij binnen no-time verdwijnt. We streven er dan naar om om onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen met een schone auto.

Duurzaam

Bij Carwash Uden staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zowel voor de auto als het milieu.
We streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze omgeving door middel van verschillende groene initiatieven. Zo recyclen we bijvoorbeeld 100% van het gebruikte water in onze wasstraat, door middel van een biologisch bacterieel recycleproces. Daarnaast gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos, die niet alleen zorgen voor een grondige reiniging van de auto, maar ook vriendelijk zijn voor het milieu. Zelfs onze borstels zijn van duurzaam textiel gemaakt. Dit is het beste en meest veilige materiaal voor de autolak, wat zorgt voor een streepvrij resultaat.

Group 45

Comfortabel

Bij Carwash Uden bieden we een breed scala aan voorzieningen om de auto weer volledig op te frissen. Voor onze vaste klanten hebben we dit extra gemakkelijk gemaakt, doordat zij gemakkelijk en voordelig gebruik kunnen maken van onze waspas. Hiermee kan gebruik gemaakt worden van de wasprogramma’s met korting, de wasboxen, de interieurvoorzieningen en meer!