Voor de zakelijke klant

Waspas zakelijk

De waspas is ook speciaal ingericht voor bedrijven die zakelijk de auto’s willen wassen. Deze kan opgewaardeerd worden bij de kassa van Carwash Uden of via het klantenportaal op onze website of app. Hier zijn enkele redenen waarom de waspas interessant is voor bedrijven:

 

  1. Tijdsbesparing:
    Niet meer afrekenen voor iedere individuele wasbeurt. Alles wordt automatisch verwerkt in ons klantenportaal, wat ontzorgt op administratief gebied.
  2. Kostenbesparing:
    Zowel bij het wasprogramma als het opwaarderen van de waspas zijn aanzienlijke kortingen van toepassing.  Kortom: hoe meer auto’s er gewassen worden, des te goedkoper de wasbeurt wordt.
  3. Transparantie:
    Alle transacties en gegevens zijn terug te vinden via het online klantenportaal. Alle kortingen zijn verwerkt in het opwaarderen van wastegoed, waarvan de factuur altijd terug te vinden is in ons klantenportaal.

 

Bedrijfsauto wasstraat

Voor de bedrijfsbussen die niet in onze autowasstraat passen, is er de bedrijfsautowasstraat. Hier kunnen bussen tot een hoogte van 3,10 meter gewassen worden. Bovendien hebben we aangepaste programma’s voor speciale bussen, zoals bus met imperial, ladder (achterop) of open laadbak. Ook te gebruiken met de waspas!

IMG_6454

Tappunt Osmosewater

Hoewel het Nederlandse kraanwater bekend staat als uitstekend (consumptie-)water, bevat het toch minuscule onzuiverheden zoals o.a. zouten, kalk en zink. Door dit kraanwater te zuiveren in een osmosewater-installatie ontstaat zeer zuiver water: osmosewater*.

Dit osmosewater bevat vrijwel alleen waterstof en zuurstofelementen. Het osmose water heeft een zeer lage zuurtegraad, wat resulteert in een beter oplossend vermogen voor vuil. Dit maakt het zeer geschikt om ramen mee te wassen en atmosferisch vuil lost er gemakkelijk door op. Doordat er geen zouten meer in dit water aanwezig zijn droogt het ook streeploos op, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen.

Wij bieden zakelijke gebruikers de mogelijkheid om bij ons osmosewater te tanken. We rekenen € 2,30 per 100 liter.

U kunt bij ons 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik maken van het osmosewater tappunt (alléén met waspas te betalen).

 

* Osmosewater is geen drinkwater! Het drinken van osmosewater is schadelijk voor de gezondheid.