Tips & Tricks

Tip!

Zitten er aan de buitenkant van uw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd, of hangt er iets los?
Overleg dan vooraf altijd met een medewerker.

Tip!

U kunt naast muntinworp bij de wasboxen ook contactloos betalen met PIN of uw Waspas.

Tip!

Wist u dat u bij online opwaarderen extra wastegoed van ons cadeau krijgt?

Tip!

Onze wasstraat is een ketting wasstraat, u kunt dus gewoon blijven zitten.
Volg de aanwijzigingen van onze medewerkers op voor het beste resultaat.

Tip!

Is uw voertuig hoger dan 2,05 meter? Wast u dan in één van onze wasboxen.

Tip!

Indien u in het bezit van een Waspas bent dan kunt u op uw persoonlijke pagina uw tegoed, uw wasgeschiedenis en uw persoonlijke gegevens inzien en/of wijzigen.

Tip!

Vogelpoep schadelijk voor je lak! Iedereen kent het wel vogelpoep op je auto. Vogeluitwerpselen zijn agressieve lakkillers.

De combinatie zon, hitte en vogeldrek zorgen voor een desastreus resultaat. Het laat zich allemaal heel moeilijk verwijderen, en als het dan eindelijk allemaal schoon lijkt te zijn, merk je dat de laklaag is aangetast.
Als de vogels je auto hebben versierd met hun uitwerpselen, is het zaak dat goedje zo snel mogelijk weg te spuiten. Dat doe je bij voorkeur met water onder hoge druk, want wrijven met een spons of een zachte doek is totaal uit den boze. Je brengt dan immers met de aanwezige steentjes of zandkorrels krassen aan in de lak. Ook al ziet je auto er niet erg vuil uit, zeker in de zomer is het belangrijk de auto regelmatig te ontdoen van deze agressieve lakkillers.
Was dus ook in de zomer je auto regelmatig, beter nog, neem het programma ‘’intensief’’. De laklaag zal beter bestand zijn tegen alle elementen die een aanslag plegen op je lak.
Ga voor ons aanbod aan wasprogramma's naar: www.carwashuden.nl/wassen

Tip!

DE EERSTE KEER
Vind jij het spannend om voor het eerst je auto te laten wassen? Gelukkig houden we daar bij Carwash Uden rekening mee.
Het enige wat je hoeft te doen is het te melden bij de kassa. Een van onze medewerkers zal een duidelijke uitleg geven over wat je te wachten staat!
Durf jij het aan? Rij dan direct naar Carwash Uden voor de ultieme wasbeleving.
Of bekijk de video vooraf op onze HOME page: www.carwashuden.nl